Punajuuri-jauheliharisotto

300 g raakaa punajuurta raastettuna (kuorittuna 350-400 g)
1 sipuli hienonnettuna
ruokaöljyä paistamiseen
400 g paistijauhelihaa
1/2 l ksvislientä
2 dl tummaa riisiä (kypsentämätöntä)
2 tl kynteliä (tai timjamia)
persiljaa silppuna

Kuullota punajuuri ja sipuli öljyssä.

Lisää jauheliha ja ruskista.

Lisää kasvisliemi, riisi ja kynteli.

Kypsennä n. 20 minuuttia aina välillä sekoittaen.

Mausta persiljalla.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 240 grammaa

Katjuska80
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punajuuri 2g0.8kcal0g0.1g0g0.1g
Sipuli 0.4g0.1kcal0g0g0g0g
Ruokaöljy keskiarvo 0.1g0.8kcal0g0g0.1g0g
Paistijauheliha 10%2.7g4.6kcal0.5g0g0.3g0g
Kasvisliemikuutio 0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Riisi tumma 1.2g4.1kcal0.1g0.8g0g0g
Timjami 0g0kcal0g0g0g0g
Persilja 0g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana13g21kcal1.2g1.8g0.8g0.2g
Valittu annoskoko7g11kcal0.6g0.9g0.4g0.1g
Annoskoko puolitettuna3g5kcal0.3g0.5g0.2g0.1g
Arvot/100g100g163kcal9.2g13.8g6.2g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=181327