Kesäkurpitsapasta

Raasta kuoritusta kesäkurpitsasta ohuita suikaleita esim.

perunankuorimaveisellä.

Siemenet ja keskusta kannattaa jättää pois.

Laita kattilaan pari rkl. oliiviöljyä ja kesäkurpitsasuikaleet, mustapippuria ja suolaa.

Kuumenna ja valmista on!

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 120 grammaa

Runnakko
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 5.5g1kcal0g0.1g0g0g
Oliiviöljy, eksta neitsyt, memmas knossos (Knossos cretanfood), annos 15g1.1g10kcal0g0g1.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana13g21kcal0g0.2g2.2g0g
Valittu annoskoko7g11kcal0g0.1g1.1g0g
Annoskoko puolitettuna3g5kcal0g0.1g0.6g0g
Arvot/100g100g161kcal0g1.5g16.7g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=193227