Hummuksella täytetyt munat

Keitä kananmunat, jätä keltuainen käyttämättä.

Puolita munat ja valmista täyte: sekoita mixerissä tai sauvasekoittimella kikherneet, sitruunamehu, persilja ja rypsiöljy.

Mausta juustokuminalla, cayennepippurilla ja suolalla maun mukaan.

Sekoita ja pursota kananmunanpuolikkaiden päälle.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 120 grammaa

Sakrima
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmunan valkuainen 66% kananmunan massasta 3.7g1.5kcal0.4g0g0g0g
Kikherne suolattomassa vedessä, kahviherne 2.4g3.2kcal0.2g0.4g0g0.1g
Valkosipuli 0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0g0kcal0g0g0g0g
Sitruunamehu, laimentamaton0.3g0.1kcal0g0g0g0g
Persilja 0g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 0.1g1.1kcal0g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana13g12kcal1.2g0.8g0.2g0.2g
Valittu annoskoko7g6kcal0.6g0.4g0.1g0.1g
Annoskoko puolitettuna3g3kcal0.3g0.2g0.1g0.1g
Arvot/100g100g91kcal9.1g6.1g1.5g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=217698