Raejuustomunavoi

Keitä 2 kananmunaa kypsäksi ja anna niiden jäähtyä.

Hienonna haarukalla ja lisää ne 50 g:aan margariinia ja lisää seokseen vielä 50 g raejuustoa.

Mikäli käytät noin 8g annoksen kerralla, niin siihen menee noin 24 kcal.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 11 grammaa

Juustonaksu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna, keitetty 3.4g4.9kcal0.4g0g0.4g0g
Raejuusto maustamaton, 2 % (Valio) 200 g purkki1.6g1.2kcal0.2g0g0g0g
Flora margariini 60, annos 10g1.6g8.4kcal0g0g0.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana13g29kcal1.2g0g2.6g0g
Valittu annoskoko7g15kcal0.6g0g1.3g0g
Annoskoko puolitettuna3g7kcal0.3g0g0.7g0g
Arvot/100g100g220kcal9.1g0g19.7g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=238255