Kääretorttu

Munat ja sokeri vatkataan kuohkeaksi, jauhot sekoiteetaan varovasti joukkoon.

Taikina levitetään leivinpaperille pellille.

Paistetaan 10-15 min. 200 asteessa.

Torttullevy kumotaan sokeroiidulle paperille.

Leivinpaperi poistetaan ja torttulvylle sivellään hilloa.

Torttulevy kierretään rullaksi ja kääritään paperiin.

Jäähtyneestä tortusta leikataan noin 1.5 cm paksuisia viipaleita

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 60 grammaa

Kkk0
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 2.4g3.4kcal0.3g0g0.2g0g
Sokeri 0.9g3.8kcal0g0.9g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 1.1g3.6kcal0.1g0.7g0g0g
Vadelmahillo extra (Euroshopper), annos 8g2.2g5.4kcal0g1.4g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana13g32kcal0.8g6g0.4g0g
Valittu annoskoko7g16kcal0.4g3g0.2g0g
Annoskoko puolitettuna3g8kcal0.2g1.5g0.1g0g
Arvot/100g100g246kcal6.1g45.5g3g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=245513