Kasvisgratiini (Kevennys)

Kuori ja pilko porkkanat sekä maa-artisokat pieniksi paloiksi.

Huuhtele ja pilko kesäkurpitsa, tomaatti ja purjo.

Lado pilkotut kasvikset voideltuun vuokaan, lisää kerma ja mausteet.

Sekoita hyvin ja lisää pinnalle juustoraaste.

Paista uunin keskitasolla 175 asteessa noin 45 minuuttia, kunnes kasvikset ovat kypsiä ja pinta on kauniin ruskea.

Anna vetäytyä 15 minuuttia folion alla ennen tarjoilua.

Tarjoile sellaisenaan tai liharuokien lisäkkeenä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 420 grammaa

Piriri
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa1.4g0.2kcal0g0g0g0g
Miniluumutomaatti, annos 250g1g0.2kcal0g0g0g0g
Purjosipuli 0.8g0.2kcal0g0g0g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g0.8g0.2kcal0g0g0g0g
Maa-artisokka 1.6g0.7kcal0g0.1g0g0.1g
Ruokakerma,kevyt ja paksu 4% (Atria)0.8g0.5kcal0g0g0g0g
Juustoraaste, x-tra, 23% rasvaa0.3g0.9kcal0.1g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana13g6kcal0.2g0.2g0.2g0.2g
Valittu annoskoko7g3kcal0.1g0.1g0.1g0.1g
Annoskoko puolitettuna3g2kcal0.1g0.1g0.1g0.1g
Arvot/100g100g43kcal1.5g1.5g1.5g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=288090