Haudutettu punakaali

Leikkaa punakaali ja sipuli suikaleiksi ja pieni omena.

laita kattilaan kerroksittain, lisää hiukan vettä, viinietikka, sokeri, suola ja muut mausteet.

keitä hiljalleen kannen alla n. 1tunti, sekoittele välillä.

lisää vielä etikkaa tai sitruunamehua jos tarpeen.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 120 grammaa

Merituulikki
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punakaali 5.5g1.4kcal0.1g0.2g0g0.1g
Punasipuli, kuorittu, 100g0.5g0.1kcal0g0g0g0g
Omena, kotimainen, keskiarvo, kuorineen 0.5g0.2kcal0g0g0g0g
Neilikka, annos 4g0g0kcal0g0g0g0g
Maustepippuri, annos 1g0g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 0g0.2kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0g0kcal0g0g0g0g
Viinietikka 0.1g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana13g4kcal0.2g0.4g0g0.2g
Valittu annoskoko7g2kcal0.1g0.2g0g0.1g
Annoskoko puolitettuna3g1kcal0.1g0.1g0g0.1g
Arvot/100g100g29kcal1.5g3g0g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=306939