Paras pestokastike

Kuullosta pinjansiemenet (vaalean rusehtaviksi) 10g öljyä ja kaada talouspaperin päälle, jotta ylimääräiset rasvat imeytyy pois.

Pilko juusto monitoimikoneessa pieneksi ja lisää basilikan lehdet, öljy, valkosipuli ja pinjanisiemenet.

Sekoita tasaiseksi tahnaksi.

Nauti esim.

tumman spagetin kera.

Reseptistä tulee n. 25 annosta ja yksi annos painaa n. 15 grammaa

Nisa74
AineksetMääräEnergiaPHRK
Basilika, tuore 1.5g0.4kcal0g0g0g0g
Pecorino romano (Castelli), annos 50g1.6g6.5kcal0.4g0g0.5g0g
Pinjansiemenet, Parrots1.4g8.4kcal0.4g0.2g0.7g0.1g
Valkosipuli 0.2g0.2kcal0g0g0g0g
Auringonkukkaöljy (Keiju), annos 5g1.8g17kcal0g0g1.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana13g64kcal1.6g0.4g6g0.2g
Valittu annoskoko7g32kcal0.8g0.2g3g0.1g
Annoskoko puolitettuna3g16kcal0.4g0.1g1.5g0.1g
Arvot/100g100g494kcal12.3g3.1g46.2g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=368640