Kasvis-juustokeitto

Pilko kasvikset ja anna kiehua liemikuutioiden kanssa kypsäksi.

Lopussa sulata sekaan juusto.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 3369 grammaa

Annemi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 0.8g0.6kcal0g0.1g0g0g
Porkkana 0.3g0.1kcal0g0g0g0g
Punasipuli, kuorittu, 100g0.5g0.1kcal0g0g0g0g
Kesäkurpitsa1g0.2kcal0g0g0g0g
Tomaatti 1g0.2kcal0g0g0g0g
Koskenlaskija viherpippurisulatejuusto0.3g0.9kcal0.1g0g0.1g0g
Kasvisliemikuutio 0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 2.5g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana13g5kcal0.2g0.2g0.2g0g
Valittu annoskoko7g2kcal0.1g0.1g0.1g0g
Annoskoko puolitettuna3g1kcal0.1g0.1g0.1g0g
Arvot/100g100g35kcal1.5g1.5g1.5g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=128020