Punajuurijauhelihalaatikko

Paista jauheliha ja keitä riisiä puolessa litrassa vettä noin 10 minuuttia.

Kuori ja raasta punajuuret.

Sekoita paistettu jauheliha, keitetty riisi ja raastetut punajuuret keskenään ja laita voideltuun vuokaan.

Kaada päälle munamaito ja paista 200 asteessa noin tunti.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1355 grammaa

Annuli83
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauhelihakastike, ruskea kastike, sika-nauta, rasvaa 2g2.8kcal0.2g0g0.2g0g
Punajuuri 2.4g0.9kcal0g0.2g0g0.1g
Riisi puuroutuva 0.6g2.2kcal0g0.5g0g0g
Oliiviöljy 0.1g0.9kcal0g0g0.1g0g
Kananmuna kuoreton 0.3g0.4kcal0g0g0g0g
Kevytmaitojuoma1.2g0.5kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana13g15kcal0.4g1.4g0.6g0.2g
Valittu annoskoko7g8kcal0.2g0.7g0.3g0.1g
Annoskoko puolitettuna3g4kcal0.1g0.4g0.2g0.1g
Arvot/100g100g117kcal3g10.6g4.5g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=198878