Pekonilohi

Leikkaa lohi annospaloiksi, mausta suolalla ja pippurilla.

Kääri annospalat pekoniviipaleeseen ja paista uunipellillä 175 asteessa noin 40minuuttia.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 121 grammaa

Eijamaija
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lohifilee 5.5g11kcal1g0g0.7g0g
Pekoni, Pirkka, viipale 17,5g RAAKApainoarvot1.1g3.2kcal0.2g0g0.3g0g
Suola, annos 3g0g0kcal0g0g0g0g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g0g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana13g28kcal2.4g0g2g0g
Valittu annoskoko7g14kcal1.2g0g1g0g
Annoskoko puolitettuna3g7kcal0.6g0g0.5g0g
Arvot/100g100g211kcal18.2g0g15.2g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=285973