Vuohenjuustoleipä

Voitele leivät pestolla ja laita päälle vuohenjuusto viipaleita.

Paista uunissa n. 200 °C:ssa n. 10 min. Ohjeesta tulee kymmenkunta ohutta leipää.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 106 grammaa

Noiruus
AineksetMääräEnergiaPHRK
Myslileipä perheleipuri / Salonen3.9g11kcal0.4g1.9g0.3g0.1g
Pesto Genovese (Rainbow), annos 10g1.3g5.3kcal0.1g0.1g0.5g0g
Vuohenjuusto (Soignon), annos 135g1.4g5.4kcal0.2g0g0.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana13g43kcal1.4g4g2.6g0.2g
Valittu annoskoko7g22kcal0.7g2g1.3g0.1g
Annoskoko puolitettuna3g11kcal0.4g1g0.7g0.1g
Arvot/100g100g329kcal10.6g30.3g19.7g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=158890