Juustoinen pekoni-kanarulla (Karpin keittokirja)

Nuiji leikkeitä ja levitä tuorejuusto.

Kääri rullalle ja pekonit ympärille.

Paista 50 min 175 asteessa.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 377 grammaa

Piahonkanen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerin ohutleike (Rainbow), annos 100g5g4.8kcal1g0g0.1g0g
Tuorejuusto, savuporo (Creme bonjour), annos 25g0.6g1.5kcal0g0g0.2g0g
Pekoni, paistamaton [annos 170g]1g3.4kcal0.1g0g0.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana13g19kcal2.2g0g1.4g0g
Valittu annoskoko7g10kcal1.1g0g0.7g0g
Annoskoko puolitettuna3g5kcal0.6g0g0.4g0g
Arvot/100g100g147kcal16.7g0g10.6g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=358270