Sipulipiirakka

Levitä ruistaikina vuoan pohjalle ja lisää sipulisilput taikinan päälle, samoin juustoraaste ja sekoitetut kananmunat ja mausteet.

Paista 200 C asteessa noin puoli tuntia.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 170 grammaa

Janipolo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruistaikina, valmistaikina, raaka (Myllynparas), annos 500g1.2g3.5kcal0.1g0.4g0.2g0.1g
Purjosipuli 1g0.2kcal0g0g0g0g
Sipulikuutiot rainbow1g0.1kcal0g0g0g0g
Arkijuusto, Valio [330kcal]1.5g4.8kcal0.4g0g0.4g0g
Kananmuna kuoreton1g1.4kcal0.1g0g0.1g0g
Ruokakerma, Valio Hyla 15%1g1.6kcal0g0g0.1g0g
Valkosipuli 0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana14g23kcal1.2g0.8g1.6g0.2g
Valittu annoskoko7g12kcal0.6g0.4g0.8g0.1g
Annoskoko puolitettuna3g6kcal0.3g0.2g0.4g0.1g
Arvot/100g100g172kcal8.8g5.9g11.8g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=152574