Unkarilainen vihannespata

Kuumenna öljy, ruskista osa murskatuista valkosipuleista yhdessä lihan kanssa valurautapadassa.

Ripottele vehnäjauhoja ja jatka ruskistamista.

Lisää pilkotut vihannekset, noin kahden sentin palasina.

Lisää tomaattimurska ja loput valkosipulinkynnet.

Kasvisliemikuutiot ja vettä, että kaikki peittyvät.

Mausta ruokalusikalla paprikajauhetta( kukkura) ja mustapippurilla.

Pane uuniin 120 astetta ja lähde vaikka hiihtämään.

Tule kolmen tunnin päästä syömään.

Muuta lisuketta ei tarvita, ehkä sipulitomaattisalaattia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 486 grammaa

Lehtospekka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudanliha0.9g1.3kcal0.2g0g0.1g0g
Lanttu 0.9g0.2kcal0g0g0g0g
Palsternakka 0.5g0.3kcal0g0.1g0g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g1.1g0.3kcal0g0.1g0g0g
Tomaattimurska, 1 prk0.7g0.2kcal0g0g0g0g
Sipuli 0.9g0.3kcal0g0g0g0g
Valkosipuli 0.2g0.2kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 0.1g0.8kcal0g0g0.1g0g
Kasvisliemikuutio, 1kpl, Rainbow0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Naudanliha0.2g0.3kcal0g0g0g0g
Lanttu 0.2g0.1kcal0g0g0g0g
Palsternakka 0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g0.3g0.1kcal0g0g0g0g
Tomaattimurska, 1 prk0.2g0kcal0g0g0g0g
Sipuli 0.2g0.1kcal0g0g0g0g
Valkosipuli 0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 0g0.2kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio, 1kpl, Rainbow0g0.1kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 0g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana14g10kcal0.4g0.4g0.4g0g
Valittu annoskoko7g5kcal0.2g0.2g0.2g0g
Annoskoko puolitettuna3g3kcal0.1g0.1g0.1g0g
Arvot/100g100g77kcal2.9g2.9g2.9g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=224794