Paras kevyt rahkapannari

Vatkaa munat, suola, sokerit vaahdoksi, lisää maito jauhot ja lopuksi maitorahka hyvin sekoittaen kaada leivinpapeeroidulle pellillle 200 aste 30 min.

ps, leivinpaperi kannattaa kevyesti voidella, niin pannari ei tartu siihen niin kovasti kiinni

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 71 grammaa

Tnt1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rasvaton maito, d-vitamiinia 1 ug 2.9g1kcal0.1g0.1g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 0.8g2.6kcal0.1g0.5g0g0g
Kananmuna kuoreton 0.6g0.9kcal0.1g0g0.1g0g
Suola, annos 3g0g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 0.8g3kcal0g0.8g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.1g0.4kcal0g0.1g0g0g
Maitorahka,maustamaton, rasvaton (Rainbow), annos 250g1.4g1kcal0.2g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana13g18kcal1g3.2g0.2g0g
Valittu annoskoko7g9kcal0.5g1.6g0.1g0g
Annoskoko puolitettuna3g5kcal0.3g0.8g0.1g0g
Arvot/100g100g135kcal7.6g24.2g1.5g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=254886