Lohikeitto purkkilohesta

Perunat ja sipuli kiehumaan kalaliemeen.

Kun ovat lähes kypsiä lisätään lohisäilyke ja kerma.

Mausteena ovat maustepippuri ja tilli erinomaisia.

Tarkista suola.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 341 grammaa

Hehtaari
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lohisäilyke0.8g0.8kcal0.1g0g0g0g
Peruna, vanha, kuorittu 2g1.5kcal0g0.3g0g0g
Sipuli 0.2g0.1kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 2.4g0kcal0g0g0g0g
Kalaliemikuutio 0g0kcal0g0g0g0g
Kerma (Flora kevyt ja paksu 4 %), annos 100g1.2g0.7kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana13g6kcal0.2g0.8g0g0g
Valittu annoskoko7g3kcal0.1g0.4g0g0g
Annoskoko puolitettuna3g2kcal0.1g0.2g0g0g
Arvot/100g100g47kcal1.5g6.1g0g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=79736