Nadan Karppisämpylä

Muna ja jugurtti sekaisin hyvin.

Kuivat aineet yhteen ja muniin sitten sotketaan.

Juusto viimeiseksi.

Nyt laitettaan uuni päälle ja annetaan taikinan olla ja sitten pyöritellään mukavan kokoisia pallosia ja uuniin 225 ja noin 15 minuuttia, kunnes väri on kivan ruskehtava.

Resepti alunperin ollut Karppaus.

Infossa

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 71 grammaa

Juanada
AineksetMääräEnergiaPHRK
Mantelijauhe (Pirkka), annos 100g0.5g2.8kcal0.1g0g0.3g0g
Soijajauhot, Soyolk0.4g1.4kcal0.1g0.1g0.1g0g
Kanamuna, kuoreton , annos 55g1.7g2.5kcal0.2g0g0.2g0g
Leivinjauhe 0.2g0.3kcal0g0.1g0g0g
Seesaminsiemen, kuorineen 0.1g0.9kcal0g0g0.1g0g
Jogurtti turkkilainen 10% (Lindahl) 1000g1.3g1.6kcal0.1g0.1g0.1g0g
Fiber husk (1rkl=10g)0.1g0kcal0g0g0g0.1g
Vehnälese 0.1g0.3kcal0g0g0g0.1g
Juustoraaste, x-tra, 23% rasvaa2.3g7kcal0.5g0g0.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana13g34kcal2g0.6g2.6g0.4g
Valittu annoskoko7g17kcal1g0.3g1.3g0.2g
Annoskoko puolitettuna3g8kcal0.5g0.2g0.7g0.1g
Arvot/100g100g251kcal14.9g4.5g19.4g3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=223035