TC Lihapyörykät

Sekoita kulhossa sipulikeittoainekset, vesi ja korppujauhot.

Anna turvota viisi minuuttia ja lisää muna ja jauheliha.

Muotoile lihapyöryköitä tai jauhelihapihvejä.

Paista 225 asteen lämpötilassa noin 15 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 171 grammaa

Chritoni
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ranskalainen sipulikeitto (Knorr)0.5g1.4kcal0g0.2g0g0.1g
Korppujauho 0.2g0.9kcal0g0.2g0g0g
Vesi1.5g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna kuoreton 0.5g0.8kcal0.1g0g0.1g0g
Paistijauheliha, 100% naudan paistia, 7% (Snellman), annos 400g3.9g5.1kcal0.8g0g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana13g16kcal1.8g0.8g0.8g0.2g
Valittu annoskoko7g8kcal0.9g0.4g0.4g0.1g
Annoskoko puolitettuna3g4kcal0.5g0.2g0.2g0.1g
Arvot/100g100g124kcal13.6g6.1g6.1g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=433808