Pizza by Kiia

Liuota hiiva kädenlämpöiseen veteen.

Lisää suola, öljy ja durumvehnäjauhot.

Alusta taikina tasaiseksi ja anna sen kohota kaksinkertaiseksi.

Kauli taikinasta yksi iso (uunipellillinen) tai 2-4 pienempää pizzapohjaa.

Kohota pohjat ja lisää haluamasi täytteet.

Paista 250-asteisen uunin keskitasolla kypsäksi, 12-15 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 214 grammaa

Eweliza
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hiiva 0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Vesi1.2g0kcal0g0g0g0g
Ruokaöljy keskiarvo 0.2g1.9kcal0g0g0.2g0g
Vehnäjauho puolikarkea 1.5g5.2kcal0.2g1.1g0g0.1g
Juustoraaste, kevyt pizzaraaste (Ingman keittiöni)1.2g3kcal0.3g0g0.2g0g
Pizzasuikale (Pirkka), annos 50g0.9g1.1kcal0.1g0g0.1g0g
Tomaattimurska,yrtti (Pirkka)0.9g0.4kcal0g0.1g0g0g
Ananaspaloja ananasmehussa (Rainbow) 1 purkki 227/137 g0.6g0.4kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana13g24kcal1.2g2.6g1g0.2g
Valittu annoskoko7g12kcal0.6g1.3g0.5g0.1g
Annoskoko puolitettuna3g6kcal0.3g0.7g0.3g0.1g
Arvot/100g100g183kcal9.1g19.7g7.6g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=291776