Bataatti porkkana sosekeitto Hajdu

Kuori porkkanat ja bataattit paloittele kattilaan, lisää vesi, tuore basilika, suola ja pavut.

Soseuta keitto kun porkkanat ja bataatti kypsät lisää juusto ja kerma kieuhauta vielä kasaan.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 491 grammaa

Hajdu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi3.4g0kcal0g0g0g0g
Bataatti, kuorittu 1.6g1.3kcal0g0.3g0g0g
Porkkana 0.6g0.2kcal0g0g0g0g
Papuja tomaattikastikkeessa (Euro-shopper), annos 400g0.6g0.5kcal0g0.1g0g0g
Basilika, tuore0g0kcal0g0g0g0g
Ruokakerma,kevyt ja paksu 4% (Atria)0.2g0.1kcal0g0g0g0g
Philadelphia Light, valkosipuli & yrtit (Kraft), annos 5g0.2g0.4kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana13g5kcal0g0.8g0g0g
Valittu annoskoko7g3kcal0g0.4g0g0g
Annoskoko puolitettuna3g1kcal0g0.2g0g0g
Arvot/100g100g38kcal0g6.1g0g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=319193