A&E sulatejuustojauhelihakastike

Pilko sipulit.

Ruskista jauheliha ja sipulit.

Lisää vesi ja tomaattipyre.

Mausta (vähän suolaa, musta- ja valkopippuria).

Anna hautua miedolla lämmöllä kannen alla.

Lisää pieniksi pilkottu koskenlaskija.

Keitä spagetti tai muu lisuke.

Nauti!

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 287 grammaa

Bbl
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)1.7g0.5kcal0g0.1g0g0g
Pirkka naudan jauheliha 400g2.3g5.3kcal0.4g0g0.4g0g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g1g2.7kcal0.2g0g0.2g0g
Vesi1.6g0kcal0g0g0g0g
Tomaattipyree, Pirkka0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana13g17kcal1.2g0.2g1.2g0g
Valittu annoskoko7g9kcal0.6g0.1g0.6g0g
Annoskoko puolitettuna3g4kcal0.3g0.1g0.3g0g
Arvot/100g100g128kcal9g1.5g9g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=278306