Maalaissalaatti

1 pussi salaattisekoitusta
6 kpl kananmunia
1 rkl salaatti kapriksia
1 kg perunoita
1/2 punasipuli

Sinappikastike
2 rkl sinappia
1 rkl valkoviinietikkaa
1 dl ruokaöljyä
suolaa
valkopippuria

Keitä kananmunia 6 1/2 minuuttia.

Jäähdytä ja kuori
Keitä perunat ja kuutioi.

Laita perunat ja kananmunat isolle vadille.

Laita joukkoon kaprikset
Sekoita kastikkeen ainekset keskenään ja sekoita salaattisekoituksen kanssa.

Laita salaatti perunoiden päälle.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 431 grammaa

Katjuska80
AineksetMääräEnergiaPHRK
Salaattisekoitus (mm. rucola) (Aldi), annos 100g0.8g0.1kcal0g0g0g0g
Kananmuna, keitetty 1.3g1.8kcal0.2g0g0.1g0g
Kapris etikkaliemessä, Figaro0.1g0kcal0g0g0g0g
Peruna, kuorittu, keitetty, suolaa 3.9g3kcal0.1g0.6g0g0g
Punasipuli, kuorittu, 100g0.2g0kcal0g0g0g0g
Sinappi 0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Valkoviinietikka (Rajamäen)0.1g0kcal0g0g0g0g
Ruokaöljy keskiarvo 0.4g3.1kcal0g0g0.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana14g16kcal0.6g1.2g1g0g
Valittu annoskoko7g8kcal0.3g0.6g0.5g0g
Annoskoko puolitettuna4g4kcal0.2g0.3g0.3g0g
Arvot/100g100g119kcal4.3g8.7g7.2g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=182174