Lihasuikalekastike

Ruskista lihat pannussa ja lisää sen jälkeen vesi.

Hauduta miedolla lämmöllä kannen alla tunnin ajan ja lisää hillosipulit, mausteet, kerma ja suuruste.

Kiehauta vielä miedolla lämmöllä puolisen tuntia niin, että kastikkeesta tulee paksumpaa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 246 grammaa

Katri1984
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porsaanlihasuikale,sianliha (X-tra), annos 100g1.8g3.1kcal0.3g0g0.2g0g
Vesi2.3g0kcal0g0g0g0g
Hillosipulisäilyke 0.9g0.4kcal0g0.1g0g0g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl0g0.1kcal0g0g0g0g
Aromisuola (5g)0g0kcal0g0g0g0g
Maustettu ruokakerma Kippari Savujuusto (Valio), annos 125g1.1g1.3kcal0g0g0.1g0g
Suuruste, ruskea kastike (Maizena), annos 15g0.4g1.6kcal0g0.4g0g0g
Sinappi 0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana13g13kcal0.6g1g0.6g0g
Valittu annoskoko7g7kcal0.3g0.5g0.3g0g
Annoskoko puolitettuna3g3kcal0.2g0.3g0.2g0g
Arvot/100g100g100kcal4.5g7.6g4.5g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=205857