Punajuuri-aurajuustokeitto

Keitä punajuuria, sipulia, lihaliemikuutioita, pippurisekoitusta 40 min.

Lisää joukkoon hunaja, kerma ja aurajuusto.

Lämmitä, kunnes aurajuusto on sulanut.

Koristele persiljalla.

Siirry sivulle!

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 287 grammaa

Tiiuzca
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punajuuri 2.2g0.8kcal0g0.2g0g0.1g
Punasipuli, kuorittu, 100g0.4g0.1kcal0g0g0g0g
Vesi2.9g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio 0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Aurajuustomuru (Valio), annos 150g0.4g1.1kcal0.1g0g0.1g0g
Hunaja 0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Kevyt ruoka 4% (Rainbow), annos 200g0.6g0.4kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana13g6kcal0.2g0.4g0.2g0.2g
Valittu annoskoko7g3kcal0.1g0.2g0.1g0.1g
Annoskoko puolitettuna3g1kcal0.1g0.1g0.1g0.1g
Arvot/100g100g42kcal1.5g3g1.5g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=340111