Mimpun kanalasagne

Paista kanat, mausta esim.

paprikalla, currylla tms, lisää tomaattimurska ja 3 juuston ruokakerma.

Keitä hetki kokoon.

Laita kastiketta vuoan pohjalle ja lado sitten lasagnelevyjä ja kastiketta vuorotellen.

Päällimmäiseksi kastiketta ja ripottele vielä 100 g kevyttä juustoraastetta pinnalle.

Uunissa 200° 30-40 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 246 grammaa

Mimppu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kadett juustoraaste (Arla), annos 150g0.5g1kcal0.1g0g0.1g0g
Lasagnelevy Rainbow0.7g2.6kcal0.1g0.5g0g0g
Kanafondi, Touch of Taste 1 rkl0g0kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy (kylmäpuristettu, extra virgin) (Pirkka), annos 20g0.1g0.6kcal0g0g0.1g0g
Valio maustettu ruokakerma 3 juustoa 1 prk 2,5 dl1.1g1.4kcal0g0g0.1g0g
Tomaattimurska, Pirkka, 500g2.3g0.8kcal0g0.2g0g0g
Broileri, rintafilee, nahaton 2g2.2kcal0.5g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana13g17kcal1.4g1.4g0.6g0g
Valittu annoskoko7g9kcal0.7g0.7g0.3g0g
Annoskoko puolitettuna3g4kcal0.4g0.4g0.2g0g
Arvot/100g100g128kcal10.4g10.4g4.5g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=73358