Kaalipata ohraryynillä ja naudan jauhelihalla

Paistat jauhelihan, sipulit ja lisät lopussa mausteet.

Pilkottu kaali ja raastettuu porkkana kattilaan, noin 1 dl vettä mukaan+ loput paistetut ainekset ja ohrasuurimot myös.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 383 grammaa

Oleanteri
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha1.8g2.9kcal0.3g0g0.2g0g
Kaali, valkokaali3.5g0.7kcal0g0.1g0g0.1g
Porkkana, keskikokoinen 65g0.7g0.2kcal0g0g0g0g
Punasipuli, kuorittu, 100g0.4g0.1kcal0g0g0g0g
Valkosipuli 0g0kcal0g0g0g0g
Ohrasuurimo 0.2g0.6kcal0g0.1g0g0g
Rypsiöljy kylmäpuristettu 0.2g1.6kcal0g0g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana14g12kcal0.6g0.4g0.8g0.2g
Valittu annoskoko7g6kcal0.3g0.2g0.4g0.1g
Annoskoko puolitettuna3g3kcal0.2g0.1g0.2g0.1g
Arvot/100g100g90kcal4.4g2.9g5.9g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=264423