Kaalipata

Ruskista kaali, vihannekset, jauheliha voissa ja pekonissa.

Mausta mauste- ja valkopippurilla, meiramilla, paprikajauheella ja siirapilla.

Lisää vesi ja ohrasuurimot.

Anna hautua kannen alla miedolla lämmöllä n. tunti.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 345 grammaa

Tootsie
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali2.3g0.5kcal0g0.1g0g0g
Sipuli (kuorittu)0.8g0.2kcal0g0g0g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g1g0.3kcal0g0.1g0g0g
Pekoniviipaleet rainbow (Rainbow), annos 70g0.2g0.7kcal0g0g0.1g0g
Siirappi 0.1g0.4kcal0g0.1g0g0g
Ohrasuurimo esikypsytetty ja rikottu (Myllyn paras), annos 100g0.2g0.6kcal0g0.1g0g0g
Jauheliha, naudanpaisti, rasvaa 5 % 1.1g1.5kcal0.2g0g0.1g0g
Voi 0.2g1.1kcal0g0g0.1g0g
Vesi0.8g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana13g11kcal0.4g0.8g0.6g0g
Valittu annoskoko7g5kcal0.2g0.4g0.3g0g
Annoskoko puolitettuna3g3kcal0.1g0.2g0.2g0g
Arvot/100g100g79kcal3g6g4.5g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=296970