Mantelivaahtomykyset

2 valkuaista
6 rkl Canderell -makeutusjauhetta

Vaahdota valkuaiset kovaksi vaahdoksi, lisää Canderell ruokalusikallinen kerrallaan voimakkaasti vatkaten.

Lisää mantelijauho varovasti käännellen.

Nostele kahdella teelusikalla n. 20 vaahtopalleroa levinpaperille ja paista uunissa miedolla lämmöllä (175 astetta tai kaasu 2) 5-10 minuuttia, kunnes saavat vähän ruskeita laikkuja pintaan.

Anna jäähtyä hetki ja irrota varovasti, tarjoile hieman lämpiminä.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 6 grammaa

Juutis
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkuainen (100g)4.8g2kcal0.5g0.1g0g0g
Makeutusjauhe (Canderel), annos 0.48g1.1g4.1kcal0g1g0g0g
Mantelijauhe (Meira), annos 80g0.9g5.4kcal0.2g0.1g0.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana14g23kcal1.4g2.4g1g0g
Valittu annoskoko7g12kcal0.7g1.2g0.5g0g
Annoskoko puolitettuna3g6kcal0.4g0.6g0.3g0g
Arvot/100g100g169kcal10.3g17.6g7.4g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=138689