Kauralastut, Tuulikin

Voi sulatetaan, kaurahiutaleet sekoitetaan voisulaan.

Muna ja sokeri vatkataan ja sekoitetaan kaurahiutaleiden joukkoon.

Vehnäjauhot, joihin leivinjauhe on sekoitettu, lisätään.

Muodostetaan kokkareita pellille ja paistetaan n. 200 asteessa.

Reseptistä tulee n. 30 annosta ja yksi annos painaa n. 12 grammaa

Kiurunkannus
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valio Voi laktoositon vähäsuolainen1.4g10kcal0g0g1.1g0g
Kaurahiutaleet, tavalliset (Elovena, Aamunhyvä ym.) 40 g, 1 dl1.8g6.2kcal0.3g1g0.1g0.2g
Sokeri 2.3g9kcal0g2.3g0g0g
Kananmuna, omega, 1 kpl1g1.3kcal0.1g0g0.1g0g
Leivinjauhe 0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho, sunnuntai0.2g0.6kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana14g55kcal0.8g6.8g2.6g0.4g
Valittu annoskoko7g28kcal0.4g3.4g1.3g0.2g
Annoskoko puolitettuna3g14kcal0.2g1.7g0.7g0.1g
Arvot/100g100g404kcal5.9g50g19.1g2.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=149224