Rahkavoitaikina

Sekoita rahkaan pehmeä voi. Nypi joukkoon kuivat aineet.

Sekoita nopeasti tasaiseksi.

Muotoile taikina suorakaiteeksi ja pane se muovin sisällä jääkaappiin 1/2 tunniksi.

Käytä taikinaa luumutorttuihin tai suolaisiin pasteijoihin.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 96 grammaa

Piude76
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki2.2g1.2kcal0.2g0.1g0g0g
Sunnuntai margariini (Raisio), annos 15g2.2g16kcal0g0g1.8g0g
Vehnäjauho puolikarkea 2.3g7.9kcal0.2g1.6g0g0.1g
Leivinjauhe 0g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana13g50kcal0.8g3.4g3.6g0.2g
Valittu annoskoko7g25kcal0.4g1.7g1.8g0.1g
Annoskoko puolitettuna3g13kcal0.2g0.9g0.9g0.1g
Arvot/100g100g375kcal6g25.4g26.9g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=94330