Karppaajan pizza (jauhelihapohja)

Pohja:
500 g naudan paistijauhelihaa
1 kananmuna
1 tl suolaa
paljon pippuria, oreganoa

- Pohja taputellaan yhdelle uunipellille tosi ohkaiseksi, pitäisi levitä koko uuninpellin kokoiseksi.

Pohjaa paistetaan itsekseen noin 5 min. Sitten vasta täyttö.

Täyte:
ketsuppia
50 g kevyt metukkaa
80 g ananaspaloja
30 g sinihomejuustoa
200 g tomaattia viipaleina
150 g polar 5% juustoa
mustapippuria, oreganoa

- Uuniin 200 astetta ja vajaa 10 min.

Reseptistä tulee n. 9 annosta ja yksi annos painaa n. 124 grammaa

Kooho
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha3g5kcal0.6g0g0.3g0g
Kanamuna, kuoreton , annos 55g0.3g0.5kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0g0kcal0g0g0g0g
Ketsuppi, Heinz0.3g0.3kcal0g0.1g0g0g
Meetwursti siivut (Rainbow), annos 5g0.3g1.2kcal0.1g0g0.1g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g1.2g0.2kcal0g0g0g0g
Polar5 (Valoi), annos 100g0.9g1.6kcal0.3g0g0g0g
Ananaspalat (Rainbow) ananasmehussa 227/137g0.5g0.3kcal0g0.1g0g0g
Sinihomejuusto, Pirkka 125g0.2g0.6kcal0g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana13g19kcal2g0.4g1g0g
Valittu annoskoko7g10kcal1g0.2g0.5g0g
Annoskoko puolitettuna3g5kcal0.5g0.1g0.3g0g
Arvot/100g100g145kcal14.9g3g7.5g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=317353