Kirjolohirisotto

Aluksi silppua sipulit, paprika, porkkanat ja herkkusienet.

Kuullota sipulit öljytilkassa, lisää riisi ja kuullota, mausta currylla mustapippurilla ja tomaattipyreellä.

Sekoita.

Lisää 4 dl vettä ja kalafondi.

Hauduta n. 10 min. lisää porkkanat ja hetken päästä paprikat.

Hauduta vielä n. 10 min. lisää pakaste perneet ja herkkusienet, Kun herneet on lämmenneet lisää kala.

ripottele lopuksi päälle persilja silppua.

Tarjoa sitruuna lohkon kanssa.

ps. itse käytin savustettua kirjolohta mutta tähän käy melkein mikä kala tahansa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 290 grammaa

Taiska
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi1.6g0kcal0g0g0g0g
Risottoriisi (Pirkka)0.6g1.9kcal0g0.5g0g0g
Valkosipuli 0g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)0.4g0.1kcal0g0g0g0g
Paprika punainen 0.8g0.2kcal0g0g0g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g0.7g0.2kcal0g0g0g0g
Herkkusieni 0.4g0.1kcal0g0g0g0g
Herne, pakaste (rainbow)0.8g0.7kcal0g0.1g0g0g
Rypsiöljy, kultasula (Raisio), annos 5g0g0.4kcal0g0g0g0g
Tomaattipyree, Pirkka0.2g0.1kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0g0.1kcal0g0g0g0g
Kalafondi, Touch Of Taste, 50 g0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Savustettu kirjolohifilee, OceanSea (125 g)1.2g1.5kcal0.3g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana14g11kcal0.6g1.2g0g0g
Valittu annoskoko7g5kcal0.3g0.6g0g0g
Annoskoko puolitettuna3g3kcal0.2g0.3g0g0g
Arvot/100g100g79kcal4.4g8.8g0g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=105317