Tonnikalatahna

Sekoita kaksi purkkia valutettua tonnikalaa ja purkillinen ranskankermaa.

Mausta ripauksella mustapippuria, yrttisuolaa ja halutessasi esim.

valkosipulilla, yrteillä tms.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 87 grammaa

Eevalii60
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tonnikala öljyssä 4.8g9kcal1.3g0g0.4g0g
Creme fraiche, ranskankerma, rasvaa 15-18 % 2g3.5kcal0g0.1g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana14g25kcal2.6g0.2g1.4g0g
Valittu annoskoko7g13kcal1.3g0.1g0.7g0g
Annoskoko puolitettuna3g6kcal0.7g0.1g0.4g0g
Arvot/100g100g187kcal19.1g1.5g10.3g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=360860