Luomusämpylät

Liuota hiiva lämpimään veteen, sekoita siirappi ja 6 dl jauhoja sekaan ja anna taikinajuuren muhia 20 min. Lisää loput aineet, tee löysähkö taikina, kohota 15 min. Leivo sämpylöiksi, kohota ja paista.

225 astetta n. 10 min

Reseptistä tulee n. 17 annosta ja yksi annos painaa n. 97 grammaa

Lepuuttaja
AineksetMääräEnergiaPHRK
Myllärin sämpyläjauhoseos 1 dl = 70g3.7g13kcal0.4g2.5g0.1g0.3g
Grahamjauho 0.2g0.7kcal0g0.1g0g0g
Siirappi 0.2g0.5kcal0g0.1g0g0g
Pellavansiemen kokonainen/rouhe 0.2g0.5kcal0g0g0g0.1g
Seesaminsiemen, kuorineen 0.1g0.9kcal0g0g0.1g0g
Rypsiöljy 0.1g0.9kcal0g0g0.1g0g
Vesi2.1g0kcal0g0g0g0g
Hiiva 0.2g0.2kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana14g32kcal0.8g5.4g0.6g0.8g
Valittu annoskoko7g16kcal0.4g2.7g0.3g0.4g
Annoskoko puolitettuna3g8kcal0.2g1.4g0.2g0.2g
Arvot/100g100g238kcal5.9g39.7g4.4g5.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=143010