Lihamureke

Sekoita ruokakerma ja korppujauhot kulhossa.

Anna turvota noin 5 minuuttia.

Vaihe 2
Kuori ja hienonna sipuli.

Kuullota sipuli rasvassa.

Vaihe 3
Lisää korppujauhoseokseen hieman jäähtynyt sipuli, jauheliha, muna ja mausteet: 1 tl suolaa, 1 tl oreganoa, 3/4 tl paprikajauhetta, 1/4 tl mustapippuria tai mauste- tai valkopippuria.

Sekoita tasaiseksi.

Vaihe 4
Muotoile taikina murekkeeksi uunipellille leivinpaperin päälle.

Kypsennä 200 asteessa uunin alatasolla noin 30 minuuttia.

Tarjoa lihamureke esimerkiksi sinihomejuustoperunoiden tai perunasoseen kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 194 grammaa

Anjas
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudan paistijauheliha, Pirkka3.5g5.9kcal0.7g0g0.4g0g
Ruokakerma, Pirkka 10%0.9g1.1kcal0g0g0.1g0g
Korppujauho (Pirkka)0.4g1.6kcal0.1g0.3g0g0g
Sipuli (kuorittu)1.3g0.4kcal0g0.1g0g0g
Rypsiöljy 0.1g1.1kcal0g0g0.1g0g
Kananmuna, Kokki Kultamuna 58g/kpl0.5g0.7kcal0.1g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana13g22kcal1.8g0.8g1.2g0g
Valittu annoskoko7g11kcal0.9g0.4g0.6g0g
Annoskoko puolitettuna3g5kcal0.5g0.2g0.3g0g
Arvot/100g100g161kcal13.4g6g9g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=370949