Lihamureke, gluteeniton

Laita astiaan fibrex, kermaviili ja vesi.

Anna seistä noin varttitunti
- Kuullota sipuli öljyssä
- sekoita kaikki ainekset astiassa hyvin
- muotoile uunipellille kostutetuilla käsillä lihamureke.

Paista 200 asteisessa uunissa 30-40 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 194 grammaa

Raijuli42
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, sika-nauta 3.5g7.8kcal0.6g0g0.6g0g
Kermaviili, rasvaa 10-12% 1g1.3kcal0g0g0.1g0g
Maustepippuri, annos 1g0.1g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (käsittelemätön)0.4g0.1kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 0.5g0kcal0g0g0g0g
Valkopippuri 0g0.1kcal0g0g0g0g
Kananmuna Luomu (Pirkka), annos 58g0.6g0.8kcal0.1g0g0g0g
Fibrex sokerijuurikaskuitu hiutale0.5g0.3kcal0.1g0g0g0.4g
Öljyt, rypsiöljy, kylmäpuristettu virgino, 13,5 g, 1 rkl0.2g1.3kcal0g0g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana14g23kcal1.6g0g1.8g0.8g
Valittu annoskoko7g12kcal0.8g0g0.9g0.4g
Annoskoko puolitettuna4g6kcal0.4g0g0.5g0.2g
Arvot/100g100g170kcal11.6g0g13g5.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=445796