Pekonimunakas (ranskankerma)

Paista pekonit rapeaksi lman rasvaa, kippaa munakasmössö päälle.

Mausta pippurilla ja pizzamausteella, ripottele pinnalle juustoraaste ja anna sen sulaa ja koko hoidon kypsyä.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 250 grammaa

Hania
AineksetMääräEnergiaPHRK
Juustoraaste emmental-mozzarella (Pirkka), annos 100g0.7g2.5kcal0.2g0g0.2g0g
Vesi1.4g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna kuoreton 2.3g3.2kcal0.3g0g0.2g0g
Pekonisuikale, 2x125g (Dulano), annos 125g1.7g4.4kcal0.3g0.1g0.3g0g
Ranskankerma Valio0.8g2.3kcal0g0g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana14g25kcal1.6g0.2g1.8g0g
Valittu annoskoko7g12kcal0.8g0.1g0.9g0g
Annoskoko puolitettuna4g6kcal0.4g0.1g0.5g0g
Arvot/100g100g180kcal11.6g1.4g13g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=181357