Broileria kaalipedillä

Kaali suikaloidaan, kuullotetaan ja laitetaan uunivuoan pohjalle.

Päälle ladotaan koivet.

Uunissä 160-180 astetta, tunti tai niin että broilerin koivet ovat kunnolla kypsiä.

Mausteena:
suola

Alkuperäinen resepti löytyy (ainakin) Karppifoorumilta.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 500 grammaa

Noodendal
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broileri, koipi-reisi, nahkoineen, raaka 3.4g7.1kcal0.6g0g0.5g0g
Kaali, valkokaali3.4g0.7kcal0g0.1g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana14g16kcal1.2g0.2g1g0.2g
Valittu annoskoko7g8kcal0.6g0.1g0.5g0.1g
Annoskoko puolitettuna3g4kcal0.3g0.1g0.3g0.1g
Arvot/100g100g115kcal8.8g1.5g7.4g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=318914