Intialainen kukkakaali

Muut mausteet:

- ½ jauhettua inkivääriä
- 1 tl kurkumaa
- 1 tl suolaa
- 1 tl garam masalaa
- 1 tl rouhittua mustapippuria

Huuhdo kukkakaali ja irrottele kukinnot.

Sekoita murskatut valkosipulinkynnet (3 kpl), mausteet, currytahna ja sitruunamehu keskenään.

Kuumenna öljy, lisää mausteseos ja sekoittele sitä pari minuuttia, jotta maut tasaantuvat.

Lisää vesi ja kukkakaalit ja keitä noin viisi minuuttia eli kunnes kukkakaali on lähes kypsää.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 251 grammaa

Ottiliana
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kukkakaali 5.5g1.3kcal0.1g0.1g0g0.1g
Valkosipuli 0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Sitruunamehu, laimentamaton0.5g0.1kcal0g0g0g0g
Seesamöljy, kylmäpuristettu0.1g1.2kcal0g0g0.1g0g
Vesi, vesijohtovesi 0.4g0kcal0g0g0g0g
Rajah Mild Curry Paste (10g)0.3g0.4kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana14g6kcal0.2g0.2g0.2g0.2g
Valittu annoskoko7g3kcal0.1g0.1g0.1g0.1g
Annoskoko puolitettuna4g2kcal0.1g0.1g0.1g0.1g
Arvot/100g100g45kcal1.4g1.4g1.4g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=186200