Mustikkakukko

Sekoita rasva ja desi sokeria.

Lisää jauhot ja leivinjauhe.

Sekoita tasaiseksi ja painele 2/3 osaa syvän uunivuoan pohjalle ja reunoille.

Kaada mustikat ja loppu sokeri vuokaan.

Tee lopusta taikinasta kansi ja paista 175 asteessa noin tunti.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 252 grammaa

Piipiainen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Leivontamargariini Euroshopper0.9g6.6kcal0g0g0.7g0g
Sokeri 0.5g2kcal0g0.5g0g0g
Leivinjauhe 0g0kcal0g0g0g0g
Ruisjauho Pirkka1.8g5.6kcal0.2g1.1g0g0.3g
Mustikka3.6g1.2kcal0g0.2g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana14g31kcal0.4g3.6g1.4g0.8g
Valittu annoskoko7g15kcal0.2g1.8g0.7g0.4g
Annoskoko puolitettuna3g8kcal0.1g0.9g0.4g0.2g
Arvot/100g100g227kcal2.9g26.5g10.3g5.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=133277