Zugginipata

- Laita uuni kuumenemaan 200c.

- Pilkokasvikset melko ronskisti =)
- Esikeitä kukkakaalia ja porkkanoita noin. 10 min SUOLAlla maustetussa vedessä.

- Paista sillä aikaa jauheliha ja sipulit, lisää joukkoon haluamasi mausteet (Chilimausteseos, aromisuola).

- Lisää pannuun tomaattipyree ja kypsennä hetki, lisää vesi ja kiehauta.

- Lado esikeitetyt kasvikset, lihaseos ja kesäkurpitsat uunivuokaan vuorotellen.

Lisää päälle juustoraaste ja paista uunissa noin 40min.

- Nautiskele vaikka raejuuston kanssa =)

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 354 grammaa

Zeminia
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan, vähärasvainen, rasvaa 7 % 0.8g1.1kcal0.2g0g0.1g0g
Kesäkurpitsa zucchini 2g0.4kcal0g0g0g0g
Kukkakaali 1g0.2kcal0g0g0g0g
Punasipuli, kuorittu, 100g0.3g0.1kcal0g0g0g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g1g0.3kcal0g0.1g0g0g
Tomaattipyree (Rainbow), annos 70g0.3g0.3kcal0g0g0g0g
Vesi1.5g0kcal0g0g0g0g
Turunmaa kevyt juusto 15 % (Valio), annos 9g0.1g0.3kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana14g5kcal0.4g0.2g0.2g0g
Valittu annoskoko7g3kcal0.2g0.1g0.1g0g
Annoskoko puolitettuna4g1kcal0.1g0.1g0.1g0g
Arvot/100g100g39kcal2.9g1.4g1.4g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=143442