Täytetty paprika

Puolita paprikat ja siivoa sisustat.

Laita paprikat uunivuokaan.

Paista jauheliha ja mausta se mieleiseksi.

Kaada joukkoon kerma ja lisää koskenlaskija ja valkosipulituorejuusto.

Keitä hetki, että juusto sulaa.

Jaa täyte paprikoihin ja ripottele pinnalle juustoraastetta.

Paista 225 astetta noin 20 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 354 grammaa

Tiuku2002
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika punainen 3.7g1.1kcal0g0.2g0g0.1g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha2g3.2kcal0.4g0g0.2g0g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g0.1g0.4kcal0g0g0g0g
Viola vahva valkosipuli tuorejuusto 10 g0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Ruokakerma, Valio Hyla 15%0.5g0.8kcal0g0g0.1g0g
Oltermanni 17%0.5g1.3kcal0.1g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana14g14kcal1g0.4g0.8g0.2g
Valittu annoskoko7g7kcal0.5g0.2g0.4g0.1g
Annoskoko puolitettuna4g4kcal0.3g0.1g0.2g0.1g
Arvot/100g100g101kcal7.2g2.9g5.8g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=204235