Broilerigratiini vhh

Resepti peräisin karppausinfosta

Kuumenna öljy pannulla ja lisää siihen mausteiksi currya ja caram masalaa.

Anna paahtua hetki, lisää broilerisuikaleet ja paista lähes kypsäksi.

Laita uunivuokaan kaalit ja broilerit.

Sekoita kerma ja creme bonjour ja kaada vuokaan, lisää suolaa ja pippuria tarvittaessa.

Paista 200 astetta puoli tuntia, lisää juustoraaste ja paista vielä 15 min.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 253 grammaa

Vempula
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kukkakaali 1.7g0.4kcal0g0g0g0g
Parsakaali brokkoli 1.7g0.6kcal0.1g0g0g0g
Broilerisuikale, keskiarvo 1.4g1.7kcal0.3g0g0.1g0g
Creme bonjour cuisine sipulisek. 13%0.9g1.1kcal0g0g0.1g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 0.7g2.3kcal0g0g0.2g0g
Öljyt, rypsiöljy, kylmäpuristettu virgino, 13,5 g, 1 rkl0.1g0.6kcal0g0g0.1g0g
Juustoraaste emmental punaleima0.5g2kcal0.1g0g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana14g17kcal1g0g1.4g0g
Valittu annoskoko7g9kcal0.5g0g0.7g0g
Annoskoko puolitettuna4g4kcal0.3g0g0.4g0g
Arvot/100g100g124kcal7.1g0g10g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=130937