Aurajuustopunajuurivuoka

Keitä ja kuori punajuuret.

Raasta kypsät.

Kuullota sipuli pannulla.

Sekoita kaikki aineet keskenään ja laita uunivuokaan.

Paista 175 asteessa n. 45 min.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 253 grammaa

Marinol
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punajuuri, keitetty, suolaa 4.6g1.8kcal0g0.3g0g0.1g
Aurajuusto0.5g1.6kcal0.1g0g0.1g0g
Sipuli (kuorittu)0.5g0.1kcal0g0g0g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl0g0.4kcal0g0g0g0g
Partaäijä-jogurtti (turkkilainen)0.5g0.6kcal0g0g0g0g
Kananmuna kuoreton 0.3g0.4kcal0g0g0g0g
Kevytmaito, rasvaa 1,5 %, d-vitamiinia 1 ug 0.7g0.3kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana14g10kcal0.2g0.6g0.2g0.2g
Valittu annoskoko7g5kcal0.1g0.3g0.1g0.1g
Annoskoko puolitettuna4g3kcal0.1g0.2g0.1g0.1g
Arvot/100g100g73kcal1.4g4.2g1.4g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=159217