Jauheliha-Kasvisvuoka

Paista ja mausta jauheliha oman maun mukaan.

Vuokaan peruna- ja kasvissuikaleet sekä jauheliha ja ruokakerma.

Päälle ihan hyppysellinen emmental juustoraastetta.

Ruokakerman voi korvata myös kasvisliemellä.

Uunissa 175c n.1.5h

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 355 grammaa

Villipurri
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pakastekasvissekoitus, peruna-sipulisekoitus 3.3g2.3kcal0.1g0.5g0g0g
Kasvissuikaleet, pakaste, Kesäpöytä1.3g0.5kcal0g0.1g0g0g
Ruokakerma, Rainbow 7% 2dl1g0.8kcal0g0g0.1g0g
Emmentaljuustoraaste (Arla), annos 150g0.1g0.3kcal0g0g0g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha1.3g2.2kcal0.2g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana14g12kcal0.6g1.2g0.4g0g
Valittu annoskoko7g6kcal0.3g0.6g0.2g0g
Annoskoko puolitettuna4g3kcal0.2g0.3g0.1g0g
Arvot/100g100g87kcal4.3g8.6g2.9g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=94707