Suklaavaahto

Vatkaa valkuaiset vaahdoksi ja laita kylmään.

Sulata suklaa vei hauteessa ja lisää mango sose.

nostele vaahto varovasti suklaan kanssa sekaisin ja anna olla kylmässä ainakin 2 tuntia tai jopa seuraavaan päivään (kanamunan valkuaisia 6 kpl:Tta)

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 37 grammaa

Diligo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmunan valkuainen 66% kananmunan massasta 2.8g1.2kcal0.3g0g0g0g
Tumma leivontasuklaa (Rainbow), annos 100g1.9g10kcal0.2g0.7g0.7g0g
Semper mangoa soseena1.9g0.9kcal0g0.2g0g0g
Sokeri 0.4g1.5kcal0g0.4g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana14g27kcal1g2.6g1.4g0g
Valittu annoskoko7g14kcal0.5g1.3g0.7g0g
Annoskoko puolitettuna4g7kcal0.3g0.7g0.4g0g
Arvot/100g100g196kcal7.1g18.6g10g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=359658