Highland pata

Pilko liha ja vihannekset, laita pannuun ja pyörittele kunnes liha on ruskistunut, lisää vesi, punaviini ja mausteet, laita uuniin hautumaan n. 2h.
Suurusta kastike aineella ja lisää piripiri maustetta jos haluat tulisuutta, anna hautua vielä hetken aikaa.

Nauti tummanleivän ja juuston kanssa.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 356 grammaa

Siivet
AineksetMääräEnergiaPHRK
Highland cattle (Metsäojan tila), annos 100g2.3g2.4kcal0.5g0g0.1g0g
Vesi, vesijohtovesi 1g0kcal0g0g0g0g
Lanttu 1.2g0.3kcal0g0.1g0g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g1g0.3kcal0g0.1g0g0g
Sipuli (kuorittu)0.8g0.2kcal0g0g0g0g
Valkosipuli 0g0kcal0g0g0g0g
Persilja 0g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0g0kcal0g0g0g0g
Basilika, tuore 0g0kcal0g0g0g0g
Ruskeakastike, Knorr, (1annos=1dl=40kcal)0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Vasikanfondi (Touch of taste), annos 15g0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Punaviini 0.4g0.3kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0g0kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 0g0.3kcal0g0g0g0g
Soijakastike 0g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana14g8kcal1g0.4g0.2g0g
Valittu annoskoko7g4kcal0.5g0.2g0.1g0g
Annoskoko puolitettuna4g2kcal0.3g0.1g0.1g0g
Arvot/100g100g59kcal7.2g2.9g1.4g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=270614