Kar-pata

Ota paistipussi (0-3 kg) ja aloita täyttäminen raa'alla lihalla.

Ripottele päälle merisuolaa ja halutessasi pippuria.

Pilko juurekset isoiksi paloiksi (2*2cm) ja lisää lihan päälle.

Lisää loput ainekset: valutetut pavut, hillosipulit ja yhteen sekoitettu tomaattipyre ja oliiviöljy.

Sulje pussi ja tee pieni reikä päälle.

Paista 200 asteessa noin tunti.

Alkuperäinen ohje sisälsi karjalanpaistilihoja, mutta niitä ei ollut meidän kaupassa, joten varioin :D .

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 396 grammaa

Hellsangel
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porsaan sisäfilee marinoitu (Hk), annos 150g3g3.5kcal0.5g0g0.1g0g
Ruskeat pavut suolaliemessä (Rainbow), annos 265g1.2g0.9kcal0.1g0.1g0g0g
Hillosipulisäilyke 0.3g0.1kcal0g0g0g0g
Tomaattipyree (Rainbow), annos 70g0.3g0.2kcal0g0g0g0g
Porkkana 0.6g0.2kcal0g0g0g0g
Lanttu 0.9g0.3kcal0g0g0g0g
Valkosipuli 0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)0.4g0.1kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 0.2g1.8kcal0g0g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana14g14kcal1.2g0.2g0.6g0g
Valittu annoskoko7g7kcal0.6g0.1g0.3g0g
Annoskoko puolitettuna4g4kcal0.3g0.1g0.2g0g
Arvot/100g100g103kcal8.6g1.4g4.3g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=182457