Tomaattisoijarouhemättö

1. Pilko ja kuullota sipulit.

2. Heitä sekaan tomaattimurska ja purkin huuhteluun käytettävä vesi.

3. Lisää soijarouhe.

Anna muhia kunnes soijarouhe on pehmeää.

Mausta esim valko- ja mustapippurilla, basilikalla, oreganolla, paprikamausteella ja valkosipulilla.

4. Lisää kerma ja lämmitä.

Nauti esimerkiksi raejuuston ja mozarellasalaatin kera.

Tai jos hiilihydraatit ei huoleta, vaikka pastan tai perunamuusin kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 255 grammaa

Pikkukettu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (käsittelemätön)2.1g0.6kcal0g0.1g0g0g
Flora punainen, annos 10g0.1g0.7kcal0g0g0.1g0g
Soijarouhe, tumma, 30g1.4g4.4kcal0.7g0.4g0g0.1g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 0.7g2.3kcal0g0g0.2g0g
Tomaattimurska, Polpa di Pomodoro (Campo largo (lidl)), annos 400g2.7g0.5kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana14g17kcal1.4g1.2g0.6g0.2g
Valittu annoskoko7g9kcal0.7g0.6g0.3g0.1g
Annoskoko puolitettuna4g4kcal0.4g0.3g0.2g0.1g
Arvot/100g100g121kcal10g8.6g4.3g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=266721